DEVOE CONSTRUCTION

E

Customer Brief

New Reception Desk to fit out new office.

E

The Design

We came up with a straight design with a high section to hide compute and a low section for wheelchair access for filing out forms etc , this design had a mix of solid oak timber for earthy look and a ivory finish for to brighten up the area too

E

What the Customer said

“My experience working with Alan and his team in relation to designing, manufacturing and installing our head office reception desk could not have been more positive. The design process and reviews were both easy and informative when it came to materials selection, durability and form. The product turned out exactly as designed and to a very high quality. Installation was on time and very professional. I would have no hesitation in recommending Alan and his team for future work and will definitely be using them again on other projects.”

See Our Other Projects